Algemene voorwaarden

Ons product

Liefhebbers van brocante waaren, oude spulletjes en de daarbij behorende door leeftijd die ze zo aantrekkelijk maken. Echter laat het in de tijd ook de daarbij behorende gebruikerssporen na. Denk daarbij aan; chipjes, muizenbeetjes, beboterd glazuur, craquelé, haarscheurtjes, kleine verkleuringen, en roestplekjes enz. Om eventuele teleurstellingen te voorkomen zullen wij er alles aan doen om door middel van foto en informatie een zo volledig mogelijk beeld van onze producten te geven. Bij twijfel altijd eerst contact op nemen voor overgaan op aankoop.

Bestelling:

• Uw bestelling wordt bevestigd per e-mail op het door u opgegeven e-mailadres.
• Een aanvulling op een bestelling die nog niet is verstuurd kunt u telefonisch doorgeven.
• Bestellingen kunnen niet meer gewijzigd worden nadat de bestelling is verzonden.

Betaalmethodes:

• Aankopen via de webshop kunt u met voorkeur via Paypal betalen via de webshop.
• Aankopen kunt u ook via overboeking rekeningnummer (NL24 ABNA 0518764664 t.n.v M.C.A. van Gemert) met vermelding van artikelnummer.

Betalingsvoorwaarden:

Bestellingen worden altijd verzekerd verstuurd na ontvangst van de betaling.

• Bestellingen worden 2 maal per week verzonden.
• in uitzonderlijke gevallen kunt u het aangekochte product ophalen.
• Leveringen alleen naar Nederland en België.
• Wanneer de bestelling is opgehaald door de pakketvervoerder heeft mar’s brocante geen invloed op de levertijd.
• De producten worden zorgvuldig ingepakt om beschadiging aan het product te voorkomen.
• Bij beschadiging aan de bestelling dient u hier binnen 24 uur na ontvangst melding van te maken. U doet dit door een mail te sturen met een foto van het product. Klik hier voor het mailadres. Wij zullen dan kijken naar een passende oplossing.

Levertijd en verzendkosten:

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. De levertijd is doorgaans maximaal 5 werkdagen. Wij zullen echter proberen om de producten de eerste dag te versturen. De verzendkosten staan vermeld op de webwinkel en zijn afhankelijk van het product & regio.

Privacy:

Wij gebruiken de verstrekte informatie alleen voor het verwerken van uw order en slaan dit niet lange termijn op. Ook zullen wij uw informatie niet gebruiken voor andere doeleinden of deze aan derde verstrekken. 

Retourneren:

Onze producten kunnen niet geretourneerd worden mits:

Wanneer artikelen bij ontvangst beschadigd en/of geopend zijn, dient u contact met ons op te nemen via de mail en foto’s bij te voegen.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de webshop geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is met eigen risico klant als voor onverzekerde transport opties word gekozen.

Wij doen onze uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken:

> marbrocante.nl/contact

Your Cart